laupäev, 3. veebruar 2018




Linda Howard "Duncani pruut" 


Esimene raamat

 

Ersen, 2015, 256 lk


Tutvustus

Seitse aastat oli möödas ajast, kui rantšopidaja Reese Duncani naine mehe rahast lagedaks tegi. Sealtpeale oli Reese püüdnud oma elu uuesti üles ehitada. Ta vajas lihtsat ja usaldusväärset naist, kellega lapsi saada ja kes aitaks rantšos tööd teha. Esimesel pilgul tundus, et linnatüdruk Madelyn Patterson ei sobi selleks üldse. Ent Madelyn ei tahtnud mehe maad ega raha. Ta tahtis vaid üht – Reese’i südant.


Reese oli tubli töömees. Tal oli rantšos palju tööd teha. Mehe eksabikaasa ei suutnud leppida, et mees liigselt rantšole pühendus ning nõudis lahutust. Kohtunik määras poole mehe varast naisele. Reese laostus, rantšo sattus võlgadesse, ent mees ei loobunud. Tema unistus oli rantšos kõik uuesti toimima saada. Ta elas 7 aastat üksinda ja rügas tööd teha. Taipas ühel hetkel, et üksi läheb raskeks ja ta soovis omale lapsi, kellele kunagi oma elutöö pärandada. Reese oli naistes pettunud ega soovinud enam kellelegi oma südant kaotada. Ta ei soovinud raisata aega kohtingutele, vaid pani ajalehte kuulutuse, kus teatas ausalt, et otsib naist, kellega abielluda ja lapsi saada. Mehel polnud plaanis armuda, ta soovis abielu kui äritehingut. Oma tulevaselt nõudis ta lepingut, kus lahutuse korral ei saaks abikaasa tema varast sentigi. Reese leidiski kuulutuse kaudu naise, ent loomulikult ei läinud kõik edasi mehe kainet plaani mööda, kuna ta armus...

Reese oli väga töökas ja armastav mees, kuigi alguses paistis karm ja ülbe. Ta oli eksi poolt väga palju haiget saanud. Raamatus kirjeldati palju rahulikku maaelu, seal töötamist ja toimetamist. Oli ka kirge, mida Linda raamatutes ikka olnud on. Reese sai omale tööka ja tubli naise, kes armastas samuti elu, milles ta isegi elas. Mulle väga raamat meeldis! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.